Cuddle reprezinta dragoste, familie, fericire, bucurie la fiecare pas, copii voioși și zambitori, libertate de mișcare. So, let's cuddle your baby feet!

  • Piele tabacita vegetal care se realizeaza cu ajutorul unor ingrediente naturale sau minerale. Cel mai des folosit este taninul, o substanta vegetala, extras din scoarta unor copaci precum castanstejarcireș, etc. Pieile se intind pe rame din lemn care apoi se scufunda intr-o solutie de tanin. Astfel, pielea devine foarte moale si confera o durata de viata mai lunga, impermeabilitate, flexibilitate, elasticitate și rezistenta.
  • Captuseala din piele de capra, moale si confortabila, adecvata pentru ultilizarea in interiorul pantofului. Captuseala tabacita natural este mai poroasa astfel permitandu-i sa absoarba transpiratia naturala in timpul zilei ca apoi sa o disperseze din nou cand pantofii sunt scosi.
  • Talpa interioara din piele de bovina. Pielea intoarsa sau antilopa, cum mai erau denumite in trecut este un sortiment de piele cu aspect de catifea obtinut prin slefuirea pieilor pe partea carnoasa. Datorita continutului de fibre absoarbe umezeala asigurand o protectie ridicata pieii delicate a copiilor.
  • Talpa exterioara din cauciuc ultra-flexibila si anti-derapanta pentru a imita cat mai bine piciorul si mersul descult.  Ideala pentru primii pasi, favorizeaza deprinderea mersului si ajuta la folosirea muschiilor talpii pentru maximizarea capacitatii senzoriale si mentinerea echilibrului.